Kom naar Techniek Tastbaar en ontdek wat techniek voor jou en de wereld kan betekenen

Wat kan techniek voor jou betekenen? Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van werk en opleidingen? Kom langs, alleen of samen met je ouders, en ontdek het tijdens Techniek Tastbaar op vrijdag 14 oktober.  Samen met tientallen (technische) bedrijven en instellingen uit Apeldoorn en omgeving laten wij Ten Have Metaalwerken deze dag zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek.

Zo maak je kennis met autotechniek, gezondheidszorg, recycling, bouw, automatisering. Het is een kleine greep uit de vele vakgebieden waar jouw technische interesse tot z’n recht komt. Beleef de wereld van techniek zelf door VirtualReality, ga aan de slag met je handen en bouw een muurtje of knutsel iets van hout. Een actieve invulling om de 7 verschillende werelden van techniek te ontdekken.

Meer weten en langskomen?
Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je (in de buurt van) Apeldoorn? Kom langs op vrijdag 14 oktober tussen 16:15 – 20:00 uur (locatie: NewTechPark, Vlijtseweg 144, 7317 AK Apeldoorn.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden [link: https://sterktechniekonderwijsapeldoorn.nl/beleef-de-7-werelden-van-techniek-tijdens-techniek-tastbaar/]